.

.

Адаптер за Полнач За Автомобил arмокс За Тесла, 250kw CCS 1 Адаптер ЗА Полнач 500VDC Брзо Полнење Преносна Замена Отпорна На Топлина

Адаптер за Полнач За Автомобил arмокс За Тесла, 250kw CCS 1 Адаптер ЗА Полнач 500VDC Брзо Полнење Преносна Замена Отпорна На Топлина

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Ние ја воспоставуваме марката според вниманието на побарувачката на потрошувачите за додатоци за автомобили и мотоцикли и ценењето на уникатниот стил што го носат деловите за декорација на автомобили и мотоцикли Ние секогаш ги подобруваме перформансите и индивидуалноста на автомобилите и мотоциклите и се трудиме најдобро што можеме да им обезбедиме на клиентите најдобро искуство за купување и задоволителни услуги. Компатибилен : адаптер За Полнач си замена За Тесла Модел 3 S X Y, кој е направен според прототипот на автомобилот. Одлични Перформанси : овој пренослив адаптер за полнач користи надграден дизајн за да обезбеди ефикасно полнење додека обезбедува силна безбедност. Брзо Полнење : моќноста од 250 kw може брзо да го наполни вашиот автомобил во секое време, со висока ефикасност и стабилни перформанси. Практично : адаптерот за полнач има компактна структура и совршен за секојдневно носење и складирање, удобен и практичен. Висока Цврстина : материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ Со Висока јачина, висока температура и отпорност на студ, не е лесен за деформација и оштетување. Спецификација : Тип На Ставка : Адаптер За Полнач Материјал : Asppower : 250kwvoltage : 500vdcapplaction : Замена За Тесла Модел 3 S X Како да потврдите дали вашето возило поддржува CCS? ① Започнете со замена За Тесла и отворете ги поставките кликнете Софтвер За Кликнување Кликнете Дополнителни информации за возилото цкс адаптер поддршка : Овозможен Список Со Пакети : 1 адаптерна Белешка за полнач : 1.

Параметри на производот

Item Type:
Charger Adapter
Material:
ABS
Power:
250KW
Voltage:
500VDC
Application:
Replacement for Tesla Model 3 S X Y
How to confirm whether your vehicle supports CCS? :
① Start replacement for Tesla and open the settings:
② Click Software:
③ Click Additional vehicle information:
④ CCS adapter support:
Enabled
Package List:
1 xCharger Adapter:
Note:
1. For CCS enabled replacement for Tesla car only, please upgrade CCS enable before use this adapter. Replacement for Tesla before Oct. 2021 are without CCS enabled . Please don't buy this adapter if your replacement for tesla is not CCS enabled. Please see CCS ECU retrofit tutoring video and upgrade it with replacement for Tesla ECU box to have your replacement for tesla CCS enabled .:
2. Please stop charging and then unlock with the car display screen or phone APP, please do not disconnect the CCS1 handle directly.:
Слична стока