.

.

Tofficu gouache Акварела платно поставува бои четка за четка постави акварела боја четка за четка за гума за занаетчиска четка четка четка дрво четка за четка за четка за ?

Tofficu gouache Акварела платно поставува бои четка за четка постави акварела боја четка за четка за гума за занаетчиска четка четка четка дрво

DEN 121.44

Пристапност
Залиха

Сет на четки за боја на Gouache : Комплетно конфигурирано, тоа е многу основен и практичен комплет за алатки за цртање Поставени четки за бои од платно : Со добри детали за процесот, комплетот за сликање за четки е удобен и практичен, безбеден и издржлив и може да ви служи добро. Четка за боја на лице : Со добри детали за процесот, комплетот за четки за сликање е погоден и практичен, безбеден и, и може да ви служи добро. Пенка за сликање на занаетчиски модели : Изработено е од одлична изработка, има одлична издржливост и нема лесно. Четка за акрилно масло : Комплетот содржи 12 четки за акварел, доволно за да ги задоволи вашите потреби за сликање. Список на пакети 12 X Карактеристики на четки за сликање - боја : кафеава масло за акварел. - Големина : Околу 22.31int Сет четки за бои за акварел. - Материјал : четка за цртање деца од дрво. - Можете да го купите овој удобен и издржлив комплет за четки во алатка за сликарство за уметност. - Со добри детали за процесот, комплетот за четки за сликање е удобен и практичен, безбеден и издржлив и може да ви служи добро четка за нокти на лицето.

Параметри на производот

Слична стока