.

.

Luckvan Memory Pona Ponaip Совети за уво за пупки на Google Pixel Pro Совети Замена за Google Earbuds Совети за пена пиксели прод.

Luckvan Memory Pona Ponaip Совети за уво за пупки на Google Pixel Pro Совети Замена за Google Earbuds Совети за пена пиксели прод.

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

【Совршен натпревар】 Компатибилен со Google Pixel Buds Pro 【Материјал】 Оваа мемориска пена со најновата полиуретанска пена, советите за уво се специјално дизајнирани за пупки за пиксели Pro Earbud, повеќе помеки и удобни од другите обични материјали за пена. 【Удобно анти-лизгање】 Советите за пиксели за пена многу меки, анти-лизгачки, обезбедуваат 24 часа удобност. 【Подобрете го квалитетот на звукот】 По многу тестови и дизајни, советите за мемориска пена за пупки за пиксели Pro бучава изолација нуди супериорно аудио искуство засилен бас и добар запечатен блок од надворешниот шум. 【Поддршка и услуга】 Брза испорака, замена за какви било оштетени, загуби или друга, бесплатна замена или целосна наплата ако имате какви било проблеми. Совети за меморија за пена на Google Pixel Pro Google Pro Earbuds со висококвалитетна полиуретанска пена, тоа е нов вид материјал. Многу мека и удобна. Во споредба со другите обични материјали за пена, пупките за пиксели за совети за уво повеќе помеки и удобни. Бидејќи материјалот е многу мек, времето за враќање е 60-тите години од 6-тите години, целосно враќање треба да почека 3-5 минути.

Параметри на производот

Слична стока