.

.

Селфи Светло ЗА Прстен ПУШОКЕИ, Светло За Полнење СО 6 Затемнети ЛЕР, Со Универзална Завртка 1/4, 3 Видови Поставки За Боја, Светло За Видео Прстен За Шминка/Емитување ?

Селфи Светло ЗА Прстен ПУШОКЕИ, Светло За Полнење СО 6 Затемнети ЛЕР, Со Универзална Завртка 1/4, 3 Видови Поставки За Боја, Светло

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Изработени од висококвалитетна пластика, цврста и издржлива со долг работен век Мека и униформа светлина, може да се користи за пренос во живо, селфи, шминка, нокти, комерцијално снимање итн. 3 видови поставки за боја, бела светлина, топла светлина, мека светлина. 10 нивоа на осветленост што можат да се прилагодат за да ги задоволат вашите потреби во различни ситуации. Универзална завртка од 1/4 инчи, погодна за инсталирање на држачот за светло, опремена со мала глава на топката, може да се ротира 360° за да се добие аголот и ефектот што го сакате. USB напојување, практично и безбедно, само вклучете/исклучете го кабелот за напојување или префрлете се на вашиот омилен режим на осветлување. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нова Ставка Тип : Прстен Пополнете Светлосен Материјал : Пластична Боја : Црна Големина : 6 инчен Индекс На Рендерирање На Бои (Ра) : > 90 Затемнување : да опсег На Затемнување : 1-10 Ниво Прозрачен флукс : 800lm Влезен напон : dc5v напојување : USB Интерфејс Режим На Светлина : Бело светло, Топло светло, Мека Мала Тежина Околу 248gpackage Листа : 1 x прстен пополнете светло 1 x мала топка глава.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ring Fill Light
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
6 inch
Color Rendering Index (Ra):
> 90
Dimmable:
Yes
Dimming range:
1-10 level
Luminous flux:
800LM
Input voltage:
DC5V
Power supply:
USB interface
Light mode:
White light, Warm light, Soft light
Weight about 248g:
Package List:
1 x ring fill light 1 x small ball head:
Слична стока