.

.

Главата Нагоре Дисплеј, Шофершајбната Хад Главата Нагоре Дисплеј Универзално Осветлување За Бензински Возила Со Договор Обд2 За Автомобили

Главата Нагоре Дисплеј, Шофершајбната Хад Главата Нагоре Дисплеј Универзално Осветлување За Бензински Возила Со Договор Обд2 За Автомобили

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ХАД има адаптивна функција за сензори за светлина, јасно позадинско осветлување во текот на денот и меко ноќе без отсјај Мултифункционален, може да ја прикаже брзината на возилото, температурата на водата, напонот, една километража. Ефект на дисплеј со висока дефиниција, јасен и без духови, домаќин + рефлектирачки филм, задното осветлување е исто така јасно. Со функција за аларм, аларм за преголема брзина, аларм за температура на водата, аларм за напон, потсетник за возење замор, аларм за дефект. Широко примена, таа е погодна за автомобили СО ИНТЕРФЕЈС И протокол ОБД2. Широко примена, таа е погодна за автомобили СО ИНТЕРФЕЈС И протокол ОБД2. Мултифункционален, може да ја прикаже брзината на возилото, температурата на водата, напонот, една километража. Со функција за аларм, аларм за преголема брзина, аларм за температура на водата, аларм за напон, потсетник за возење замор, аларм за дефект. ХАД има адаптивна функција за сензори за светлина, јасно позадинско осветлување во текот на денот и меко ноќе без отсјај. Ефект на дисплеј со висока дефиниција, јасен и без духови, домаќин + рефлектирачки филм, задното осветлување е исто така јасно.Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Прикажување На Главата : Електронфункција : брзина На Возилото, температура на водата, напон, километража по трипаларм : Аларм За Преголема Брзина, аларм за температура на водата, аларм за напон, потсетник за возење замор, аларм за дефект : бензински возила ОД ДОГОВОРОТ ОБД2 произведени во Соединетите држави по 2004 година и бензински возила ОД ДОГОВОРОТ ОБД2 произведени во други региони по 2008 година.ОБД2 Не Е Применлив За Следниве Вообичаени Модели : Не Е Применлив За Овие Американски Модели : (моделите произведени во 2004 и порано)Не се Вклопуваат За Доџенот Погоден За Џипно Не Се Вклопуваат За Sailnot Одговара За Cryslernot Применливи За овие француски, италијански Модели : Не Одговара За Fiatnot Одговара За Maseratinot Одговара За Dsnot Одговара За Peugeot Not одговара За Citroennot Одговара За Renault Not не Одговара За Simcanot Одговара За АМИЛКА И Така Натаму Не Е Применливо За Овие Јапонски Модели : Не Одговара за сузукино одговара за mazda 6not Одговара За Infiniti (Qx50 Q50 Q501)Не Одговара за avanza 2013not За is250, Ex250, Es300hnot Одговара за honda (Џез, Crv)Не Одговара за автомобили Произведени Пред 2008 Годинане Се Применува За овие Корејски Модели : не одговара За Kianot Одговара За Некои Модели На Hyundai (Не Одговара За Hyundai Sonata 2013, не одговара за Kia Soul ps 2017, Итн.

Параметри на производот

Item Type:
Head Up Display
Material:
Electron
Function:
Vehicle speed, water temperature, voltage, mileage per trip
Alarm:
Overspeed alarm, water temperature alarm, voltage alarm, fatigue driving reminder, failure alarm
Fitment:
The OBD2 agreement gasoline vehicles produced in the United States after 2004, and the OBD2 agreement gasoline vehicles produced in other regions after 2008.:
OBD2 Is Not Applicable To The Following Common Models:
Not Applicable To These American Models:
(models produced in 2004 and before)
Not Fit for Dodge:
Not Fit for JEEP:
Not Fit for Sail:
Not Fit for Chrysler:
Not Applicable To These French, Italian Models:
Not Fit for Fiat:
Not Fit for Maserati:
Not Fit for DS:
Not Fit for Peugeot:
Not Fit for Citroen:
Not Fit for Renault:
Not Fit for Simca:
Not Fit for Amilka:
And so on:
Not Applicable To These Japanese Models:
Not Fit for Suzuki:
Not Fit for Mazda 6:
Not Fit for Infiniti (QX50 Q50 Q501):
Not Fit for Avanza 2013:
Not Fit for is250, ex250, ES300H:
Not Fit for Honda (jazz, CRV):
Not Fit for Cars manufactured before 2008:
Not Applicable To These Korean Models:
Not Fit for Kia:
Not Fit for Some Hyundai models (Not fit for Hyundai Sonata 2013, Not fit for Kia Soul PS 2017, etc.):
Not Fit for Vehicles that are not compatible with gasoline-electric hybrid and diesel vehicles, pickup trucks, RVs, and modified car :
Слична стока