.

.

Ксих градинарски прскалки за наводнување 1/2 '' Земјоделска градина водација 360 степени ротација на наводнување на наводнување тревник за ладење на покривот на покр?

Ксих градинарски прскалки за наводнување 1/2 '' Земјоделска градина водација 360 степени ротација на наводнување на наводнување тревник за ладење

DEN 872.96

Пристапност
Залиха

Спринклер за црево за градинарски тревници е ваш идеален избор за наводнувачки дворови, тревници на отворено, пастирски, градини, фарми, земјоделско земјиште, итн Поврзете се со големина : Надворешен дијаметар 1/2 инчен нишка. Работен притисок : 100-150kpa. Радиус на спреј : приближно. Стапка на проток : 150-560 L/h. Спринклер за црево за градинарски тревници е ваш идеален избор за наводнувачки дворови, тревници на отворено, пастирски, градини, фарми, земјоделско земјиште, итн. Поврзете се со големина : Надворешен дијаметар 1/2 инчен нишка. Работен притисок : 100-150kpa. Радиус на спреј : приближно. Стапка на проток : 150-560 L/h. Се користи за наводнување на тревникот, градинарско и растително поле за наводнување, ладење на покривот и други наводнување на летни растенија. Презентација на производи : Направено од високо квалитетен бакар, може да се користи со сорти на конектори.

Параметри на производот

Material:
copper
Connect size:
Outside diameter 1/2 inch thread
Work Pressure:
100-150KPA
Spray radius:
approx. 7-11m
Flow Rate:
150-560 L/H
Packing :
10 Pcs
Scope of application:
Nozzle spray! Agriculture. Small area of industrial irrigation! Roof cooling! Easy installation,:
good water-saving performance! General use of tap water type (1.5 kg -4.5 kg) low water pressure irrigation:
Note:
It is manual measurement, there may be 1-2mm error.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Слична стока