.

.

Мебел за вртење на мебел, кабинет за чевли со чевли, шарка флип -плоча, кој се врти решетката додаток за кабинет за чевли и решетката, клупи за складирање, клупи за ск?

Мебел за вртење на мебел, кабинет за чевли со чевли, шарка флип -плоча, кој се врти решетката додаток за кабинет за чевли и решетката, клупи за

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Оваа шарка има силен капацитет на лежиште, отпорност на корозија, без деформација, долг животен век Оваа држач за полици се користи за редизајн на решетката за чевли со единечен слој, коси полица и да се направи попрактичен и убав. Шарката во форма на вентилаторот е изработена од висококвалитетен ABS материјал, кој е стабилен по природа, не е лесен за оксидизирање и 'рѓа, не е лесен за носење и има долг животен век.9in; Тежина : приближно. 340g / 12oz; Карактеристики : Зголемете го капацитетот на кабинетот. Шарките за кабинети за фиоки за чевли се користат во повеќето чевли решетки, полица, кабинет, кутија за чевли, итн. Оваа шарка има силен капацитет на лежиште, отпорност на корозија, без деформација, долг животен век. Оваа држач за полици се користи за редизајн на решетката за чевли со единечен слој, коси полица и да се направи попрактичен и убав. Шарката во форма на вентилаторот е изработена од висококвалитетен ABS материјал, кој е стабилен по природа, не е лесен за оксидизирање и 'рѓа, не е лесен за носење и има долг животен век.9in; Тежина : приближно. 340g / 12oz; Карактеристики : Зголемете го капацитетот на кабинетот. Шарките за кабинети за фиоки за чевли се користат во повеќето чевли решетки, полица, кабинет, кутија за чевли, итн.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase cabinet capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs):
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока