.

.

Emisoo Extendable панталони решетката 10 раце извлечете панталони решетки што не се лизгаат панталони за складирање на решетки Организаторите за закачалки за гардероба за

Emisoo Extendable панталони решетката 10 раце извлечете панталони решетки што не се лизгаат панталони за складирање на решетки Организаторите

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

✔material : Висока шипка за закачалка за алуминиумска легура со заоблена глава за да се спречат панталоните да се лизгаат, практични и издржливи, погодни за дневна употреба, погодна за 10 пара панталони ✔convenientive : Заштедете простор и искористете го максимумот од вашиот простор за гардероба; Лесно за организирање и обесена облека, направете ја вашата гардероба поадлива и уредна. ✔ Феации : Мазна и тивка влечење на притисок, цилиндричната шипка е завиткана во собрани материјал, што помага да се задржи обликот на пантолоните без брчки. ✔multifunctional : Rake Rake Rake Rack Rain со силен капацитет за носење на оптоварување. Погоден за гардероби, шкафови, плакари, итн.; 10 Дизајн на бум, нелизга. ✔униски дизајн : Овој производ е наш нов дизајн, треба да се инсталира на страната на гардеробата, лесно е да се работи, овозможувајќи ви да ја доживеете забавата на рачно изработената DIY. Панталони од домаќинството, панталони за притискање на панталони, може да се користат за складирање на обични панталони, вратоврска, крпи, марами, итн. Спецификација : Име : Push -pull панталони Rack Color : Beige, Black, Cafe, Orangematery : Aluminum Alloy+Low -Арбон челик+ABS+кадифено широко распространетост на шини : Три делови од тивка ширина на ширина на ширина на ширина : поголема од 36 см (14,2inch) длабоки барања во гардеробата : поголема од 47 см (18,5inch) Пакувањето вклучува : 1 x панталони за панталони (10 раце) (10 раце) (10 раце) (10 раце) Применливи сценарија : гардероба, Cloakroom Hint : 1.

Параметри на производот

Name:
Push -pull pants rack
Color:
beige, black, coffee, orange
Material:
aluminum alloy+low -carbon steel+ABS+velvet strip
Sliding rail:
three sections of quiet slide rails
Inner width requirements:
greater than 36cm (14.2Inch)
Deep requirements in the wardrobe:
greater than 47cm (18.5inch)
Packaging includes:
1 x pants rack (10 arms)
Applicable scenarios:
wardrobe, cloakroom
hint:
1. The size of the product is manually measured, and there may be slight errors. Please refer to the actual product situation.:
2. Due to the shooting in different light, the product may have a slight color difference.:
3. If you have any problems with the product, please contact us by email, we will solve it for you as soon as possible. :
Слична стока