.

.

УПКОХ 5 парчиња Крем Торба И Домашни Торби За Снешко Божиќни Подароци За Трпеза Во Боја Лажица Прибор За Јадење Фаворизира Торба, Држачи За Торбички-Божиќни Мини Ма?

УПКОХ 5 парчиња Крем Торба И Домашни Торби За Снешко Божиќни Подароци За Трпеза Во Боја Лажица Прибор За Јадење Фаворизира Торба,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

БОЖИЌНА СУПА ЛАЖИЦА КОРИСТИ ПРАКТИЧЕН БОЖИЌЕН ПОДАРОК : комплетот Божиќна лажица е погоден за практични Божиќни подароци за пријатели,семејства,колега итнБожиќната храна е исто така повкусна со овие прекрасни лажици.Божиќ модел дизајн на врвот лажица, многу и смешно, сосема одговараат За божиќ партија и. БОЖИЌНИ ЛАЖИЧКИбожиќ модел дизајн на врвот лажица, многу и смешно, сосема одговараат За божиќ партија и. ДЕСЕРТ ЛАЖИЦА ВО собатаПовеќекратна употреба : овие лажици за кафе се совршени за сервирање кафе, чај, десерт, сладолед, млеко и други слатки закуски и пијалоци. БОЖИЌНА ТРПЕЗА декореспресо лажици. Комплет лажици од нерѓосувачки челик и торба за пакување, вклучувајќи торба за пакување од 4 парчиња лажици. БОЖИЌНИ РАМНИ КЕСИлажица за вечера. користете дома, ресторани, барови, продавница за десерти, кафуле итн. Список на пакети 4 х Лажици Од Нерѓосувачки Челик 1 х Карактеристики На Торбата За Пакување-Големина : 12,9 х 2,4 х 0,5 см. - Божиќ модел дизајн на врвот лажица, многу и смешно, сосема одговараат За божиќ партија и. - користете дома, ресторани, барови, продавница за десерти, кафуле итн. - Комплет лажици од нерѓосувачки челик и торба за пакување, вклучувајќи торба за пакување од 4 парчиња лажици.

Параметри на производот

Слична стока