.

.

Електроформиран рачен мелење на леплива диск за пополнување на диск само-лекав подлога за засилување на резервни копии Преносен полициски диск за мелење блок со р?

Електроформиран рачен мелење на леплива диск за пополнување на диск само-лекав подлога за засилување на резервни копии Преносен

DEN 136.16

Пристапност
Залиха

Материјал со висок квалитет : Направено од висококвалитетен дијамант, стабилен, цврст и издржлив Димензија на производот : приближно. Лесна големина : Преносна и мала големина, лесна за чување и носење, ви донесува погодност. Апликација : Добра изведба, удобни и практични, погодни за домашна и професионална употреба. Дијамантски блок за рачно удирање, дијамантски материјал, главно за брзо полирање и обработка на камен, исто така се користи за полирање на работ и површини, што се користи во гранит, мермер, бетон, стакло полирање, итн. , цврсти и издржливи. Димензија на производот : приближно. Лесна големина : Преносна и мала големина, лесна за чување и носење, ви донесува погодност. Апликација : Добра изведба, удобни и практични, погодни за домашна и професионална употреба. Дијамантски блок за рачно удирање, дијамантски материјал, главно за брзо полирање и обработка на камен, исто така се користи за полирање на работ и површини, што се користи во гранит, мермер, бетон, стакло полирање, итн. -Уп за пескање преносни преносни полирачки диск за мелење со мелење со рачка подлога за полирање на сува дијамантска рака за мелница за мелница за мелница за мелница за мелница за мелница : 100% нов и висок квалитет на квалитетен материјал : Изработено од високо квалитетен дијамант, стабилен, цврст и издржлив. Димензија на проток : приближно .

Параметри на производот

Material:
Diamond
Color:
As the Picture Shows
Granularity:
60, 100, 200, 400
Product Dimension:
approx. 90x55x30mm/3.54x2.17x1.18inches
Net Weight:
28g/0.06lbs
Package Includes:
1x Sandpaper Sanding Block
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.
Слична стока