.

.

Шишиња за вода што може да се склопуваат со вода, 2 парчиња шише со вода што може да се употреби, кантина торби за пиење, шишиња со вода што може да се преклопуваат за ?

Шишиња за вода што може да се склопуваат со вода, 2 парчиња шише со вода што може да се употреби, кантина торби за пиење, шишиња со вода што

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Избрана специјална пластика за храна, отпорна на преклопување, не е лесна за стареење, применлива температура во 20 ℃ до + 80 Компресивно преклопување, заштедете простор, лесен и лесен за носење, користејќи температура од ‑ 20 ℃ - +80. Пластика со висок квалитет на храна, користејќи специјална технологија за обработка, без загадување. Преклопување дизајнирано, погодно за складирање на вода во кампот, излезот на вода може да го прилагоди волуменот на вода, многу погодно за употреба.for на отворено кампови далеку од извор на вода, пешачење во кампување, пикник на отворено, патување со возење, итн. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитм Тип : ЈП соборен вода за вода : Храна пластична боја : Whitecapacity : 15 Lquantity : 2pcsweight : Comp. 246 G15 L Големина на складирање (LXW) : приближно.83inchpackage список : 2 x 15 L торба за вода што може да се преклопи.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
PE Foldable Water Bucket
Material:
Food Plastic 
Color:
White
Capacity:
15L
Quantity:
2PCS
Weight:
Approx. 246g
15L Storage Size(LxW):
Approx. 30.5x27.5cm/12.01x10.83inch
Package List:
2 x 15L Foldable Water Bag
Слична стока