.

.

ABOOFAN 1pc Машина Садови За И Носителот Божиќ Црвена Симпатична Дедо Мраз Облик На Цртан Филм Банкет Декоративни Сребрени Садови Шема Торба Подарок Партија Вилушка То?

ABOOFAN 1pc Машина Садови За И Носителот Божиќ Црвена Симпатична Дедо Мраз Облик На Цртан Филм Банкет Декоративни Сребрени Садови Шема Торба

DEN 796.80

Пристапност
Залиха

БОЖИЌНА ДЕКОРАЦИЈА за ЗАБАВИ Исто така, може да биде торба за бонбони и подароци за деца ТОРБА за ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ Направени Од премиум материјал за и употреба. БОЖИЌЕН ДРЖАЧ за ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ Совршена декорација и украсување на масата За Божиќ, карневал, Велигден, домашна вечера, забава. СИМПАТИЧНА ТОРБА за ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ Изработени од врвен материјал за издржлива и долготрајна употреба. БОЖИЌ ПАРТИЈА МАТЕРИЈАЛИ машината и торбата за вилушка прават за зајакнување на атмосферата. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на торбата За прибор За јадење - Големина : Прибл. 11х18х1 см божиќна торба за прибор за јадење. - Материјал : неткаен ткаенина машина вилушка торба џеб. - Исто така може да биде бонбони и подарок торба за Деца божиќ држач за Садови. - Совршена декорација и украсување на трпезата За Божиќ, карневал, Велигден, домашна вечера, држач за прибор за јадење за забави. - Изработен од врвен материјал за издржлив и долготраен држач за садови за употреба. - Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка Божиќни Чанти за Садови. - за држење садови за јадење како секачи и Вилушки божиќен држач за прибор за јадење.

Параметри на производот

Слична стока