.

.

Ултра Звучна Машина За Чистење Бања, Почиста 22l Нерѓосувачки Челик 20 до 80€ Прилагодливо Професионално Одмастување 40kHz за Лабораторија

Ултра Звучна Машина За Чистење Бања, Почиста 22l Нерѓосувачки Челик 20 до 80€ Прилагодливо Професионално Одмастување 40kHz за Лабораторија

DEN 916.80

Пристапност
Залиха

Дигитален ДИСПЛЕЈ ПРИЛАГОДЛИВ : поддршка за поставување Време 0-99 минути прилагодлив тајмер за дигитален дисплеј, поставувањето на температурата овозможува прилагодување на термостатот за дигитален дисплеј од 20 до 80 СИГУРЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : внатрешниот резервоар и надворешната обвивка се изработени од нерѓосувачки челик со добар квалитет, а резервоарот за чистење е печат и формиран без шевови за заварување, можете да го користите со доверба. ПРОМЕНЛИВА ФРЕКВЕНЦИЈА : компонентите се изработени од додатоци со добар квалитет, кои можат да постават функции на фреквенција на половина бран и метење, а фреквенцијата на бранови може да се промени. ЗА ДОМА и КАНЦЕЛАРИЈА : Се Користи за чистење електроника, лабораториски материјали, канцелариски материјали, материјали за домаќинство, компјутерски матични плочи и додатоци. ШИРОКА ПРИМЕНА : Применлива за стакларија, плочки, автоделови, хардверски делови, часовници, протези и стоматолошка опрема, очила, накит, жилети, шишиња за бебиња, садови итн. Дигитален ДИСПЛЕЈ ПРИЛАГОДЛИВ : поддршка за поставување Време 0-99 минути прилагодлив тајмер за дигитален дисплеј, поставувањето на температурата овозможува прилагодување на термостатот за дигитален дисплеј од 20 до 80. СИГУРЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : внатрешниот резервоар и надворешната обвивка се изработени од нерѓосувачки челик со добар квалитет, а резервоарот за чистење е печат и формиран без шевови за заварување, можете да го користите со доверба3. ПРОМЕНЛИВА ФРЕКВЕНЦИЈА : компонентите се изработени од додатоци со добар квалитет, кои можат да постават функции на фреквенција на половина бран и метење, а фреквенцијата на бранови може да се смени4. ЗА ДОМА и КАНЦЕЛАРИЈА : Се Користи за чистење електроника, лабораториски материјали, канцелариски материјали, материјали за домаќинство, компјутерски матични плочи и додатоци5. ШИРОКА ПРИМЕНА : Применлива за стакларија, плочки, автоделови, хардверски делови, часовници, протези и стоматолошка опрема, очила, накит, жилети, шишиња за бебиња, садови итн.

Параметри на производот

Item Type:
Cleaner
Material:
Stainless steel
Uses:
Cleaning electronic products, laboratory supplies, office supplies, household supplies, computer motherboards and accessories, glassware, circuit boards, auto parts, hardware accessories, watches, dentures and dental equipment, glasses, jewelry, razor blades, baby bottles, tableware, etc.
Model:
YM-822A
Cleaning Tank Size:
Approx. 500 x 300 x 150mm / 19.69 x 11.81 x 5.91in
Machine Dimension:
Approx. 520 x 325 x 275mm / 20.47 x 12.8 x 10.83in
Ultrasonic Power:
480w
Heating Power:
500w
Time:
0-99 Minutes
Capacity:
22L
Frequency:
40khz
Package List:
1 x Machine:
1 x Basket:
1 x Cover:
1 x User Manual:
1 x Power Cord:
Note:
It is forbidden to start the machine when there is no liquid in the machine. The liquid of the machine without heating function should more than half of the inner tank. For the machine with heating function, the liquid should be kept more than two thirds of the inner belt. :
Слична стока