.

.

Х-ДРИ 15М 5мм Внатрешен Дијаметар Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црвена За Поправка На Жица(Тубо игнифуго де полиолефина де дијаметро ентериер де 15м 5мм ?

Х-ДРИ 15М 5мм Внатрешен Дијаметар Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црвена За Поправка На Жица(Тубо игнифуго де полиолефина де дијаметро

DEN 809.60

Пристапност
Залиха

Земја На Производство : КИНА; Материјал : Полиолефин Нето Тежина : 87гр; Содржина На Пакетот : 1 х Топлинска Смалувачка Цевка. Внатрешен Дијаметар : 5мм / 0,2"; Сооднос На Собирање : Прибл. Должина ( прибл.) : 15М / 49,2 стапки; Главна Боја : Црвена (Надолжна (приближно.) : 15М / 49,2 стапки; директор На Боја : Рохо. Ниво На Отпорност на пламен : V-W-1; Температура На Собирање : 125 C(Nivel de retardante de llama : Por Fur V-W-1; Температура de encogimiento : 125 C. 15m 5mm Внатрешен Дијаметар Полиолефинска Цевка За Отпорност На Пламен Црвена За Поправка На Жицапогоден за различна електрична изолација и поврзување на кабли и конектори и широко применет за поврзување или крајно Ракување, Електрична Жица, Изолација И Искористување На Електрична Жица, отпорност На Корозија На Метални прачки Или цевки, поправка на жица за слушалки И Заштита На Кабел.Многу тенки ѕидни цевки добра заштита за компоненти чувствителни на температура.Ниската температура на смалување ја подобрува ефикасноста на производството.

Параметри на производот

Слична стока