.

.

Прекинувачи за вклучување 10 парчиња СК19 3 Пински Мини Слајд Прекинувач За Вклучување-Исклучување 2позиција Прекинувач За Микро Слајд Минијатурен Хоризонтален Пре?

Прекинувачи за вклучување 10 парчиња СК19 3 Пински Мини Слајд Прекинувач За Вклучување-Исклучување 2позиција Прекинувач За Микро Слајд Минијатурен

DEN 976.00

Пристапност
Залиха

Микро Прекинувачи Лесен за инсталирање кој има мини тело и широко се користи за контрола на работата на многу мали електронски проекти за напојување. Одлична компонента ЗА САМОСТОЈНО И широко користена за контрола на работата на многу мали електронски проекти за напојување. Цврст прекинувач за поврзување, поудобен за ракување. Нежен изглед со силна Конструкција. Микро Прекинувачи. Лесен за инсталирање кој има мини тело и широко се користи за контрола на работата на многу мали електронски проекти за напојување. Одлична компонента ЗА САМОСТОЈНО И широко користена за контрола на работата на многу мали електронски проекти за напојување. Цврст прекинувач за поврзување, поудобен за ракување. Нежен изглед со силна Конструкција. AAGAZAMicro Прекинувачи.

Параметри на производот

Слична стока