.

.

Кабилок 2 парчиња Домаќинство Под Кабинетот На Вратата Канцеларија За Рециклирање На Пластика Ѓубре Л Маса За Складирање Отпад Храна Бања Врвот Склопувачки Ѓубре ?

Кабилок 2 парчиња Домаќинство Под Кабинетот На Вратата Канцеларија За Рециклирање На Пластика Ѓубре Л Маса За Складирање Отпад Храна Бања Врвот

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

КУЈНА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИова е добро изграден отпад containerIt се применува за кујната, вратите на кабинетот и други места. ПОКРИЕН КОНТЕЈНЕР за ОТПАДовој производ е изработен од цврста и пластика која може да се користи за некое време.Совршен за домашна употреба, како кујна, бања. ЅИД МОНТИРАНИ ЃУБРЕ можеРаботете добро во просторија за учење, кујна, дневна соба, суети, внатрешни кабинети и обичаи. КОРПА ЗА ОТПАД ПОД МИЈАЛНИКДобро изградена од пластичен материјал и практична за долготрајна употреба. КОНТЕЈНЕР ЗА КУЈНСКИ ОТПАДКујнски Ѕид-Монтирани Ѓубре Може Покриени Виси Отпад Корпа За Отпадоци Тоалет Ѓубре За студија соба, дневна соба суети во кабинети. Пакет Листа 1 х Карактеристики на корпата за отпадоци - Стилски модерен стил, многу и шик. за бањи, дома, канцеларија и така натаму. - Производот е добро полиран и не ги повредува рацете кога се користи. - Материјал : пластика. - Изработен од материјал, безбеден и заштита на животната средина. - Погоден за бањи, простории за перење, кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока