.

.

HTCAT LED биро за ламба, декоративна биро за ламба, LED, 5W, топла светлина/бела светлина, прекинувач за копче за притискање, осветлување за студентска соба за студии.

HTCAT LED биро за ламба, декоративна биро за ламба, LED, 5W, топла светлина/бела светлина, прекинувач за копче за притискање, осветлување за студентска

DEN 911.84

Пристапност
Залиха

【Цврсто и издржливо】 : Телото на ламбата на оваа метална биро ламба е изработено од железо, што е многу силно и издржливо Основата на ковано железо има добра стабилност и не е тешко да се поништи. 【Извор на светлина】 : Металната ламба HTCAT може да биде опремена само со фиксен LED, Power 5 W. 【Погоден прекинувач】 : Термичката ламба HTCAT TERMAL DERCH користи метод на прекинувач на копчето, што ви овозможува да ја вклучите и исклучите светлината многу лесно и непречено. 【Грижа на очите】 : Напредна технологија за осветлување, без зачудувачки, без треперење, нежно и мека светлина за да ви помогне да ги чувате очите. Совршено е за долги часови на читање, учење, работа и многу повеќе. Ова е мала табела за ламба за преполни најважни работи. 【Исклучителен изглед】 : Оваа табела светилка има лесен и луксузен изглед и меки бои. Тој е разноврсен и може да се користи во разни прилики, како што се дневна соба, спална соба, студија, итн., За да придонесе за карактеристичен украсен ефект во вашата соба. Одлични подароци за семејството и пријателите. HTCAT е посветен на продажба на висококвалитетни ламби за табели, што ви носи 100% задоволно искуство. Стол : Американска светлина луксузна Производ Големина : 32*14 CMCOLOUR : Black Material : Body Iron Lamp, Silicone Lanbshade, Iron Baselampshade Material : Siliconeswitch Mode : Копче за прекинувач на копчето : Модици на копчето : Копче за прекинувач на копчето : Копче за прекинувач : Копче за прекинувач : Копче за прекинувач : Копче за прекинувач на копчето : Копче за прекинувач : Копче за прекинувач на копчето : Копче за прекинувач : Копче за прекинувач на копчето : Копче за прекинувач на копчето : Модум за прекинувач : Копче за прекинувач на копчето : Копче за прекинувач на копчето : Модум за прекинувач на копче : Тип : Температура на Led Color : Топло/бело осветлување : 110-240 VPower : 5 WTarget Публика : Некојонофистициран изглед и светло осветлување погодно за студии за спална соба за дневна соба, имате какви било прашања, ве молиме контактирајте ме, 7*24 часа, чекајќи да го решите за вас!.

Параметри на производот

Слична стока