.

.

Cabilock плочка за чистење на четка за четка за слепи чистачи за чистење прозорец за лизгање на вратата за прозорци, прозорци со рачен рачен жлеб јаз на јазот за слепи б?

Cabilock плочка за чистење на четка за четка за слепи чистачи за чистење прозорец за лизгање на вратата за прозорци, прозорци со рачен

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Совршена прозорец слепа четка за кујна, употреба на ресторани Може да се користи слепа четка за прозорец за керамичка плочка, мијалник, горилник на гас, јаз, како што е средство за чистење на прозорецот. Компактна големина на прозорецот слепа четка за лесна употреба и складирање. Добар помошник прозорец слепа четка за миење садови, садови, чинии. Направено од високо квалитетен материјал за слепи четки за прозорец за трајна употреба. Совршена прозорец слепа четка за кујна, употреба на ресторани. Може да се користи слепа четка за прозорец за керамичка плочка, мијалник, горилник на гас, јаз, како што е средство за чистење на прозорецот. Компактна големина на прозорецот слепа четка за лесна употреба и складирање. Добар помошник прозорец слепа четка за миење садови, садови, чинии. Направено од високо квалитетен материјал за слепи четки за прозорец за трајна употреба.

Параметри на производот

Слична стока