.

.

Комплет Нож за Педикир, 8 Парчиња Нож За Педикир За Стапала Вродени Брадавици За Корекција На Ноктите На Ноктите Отстранувач На Машинка со Торба за Складирање.

Комплет Нож за Педикир, 8 Парчиња Нож За Педикир За Стапала Вродени Брадавици За Корекција На Ноктите На Ноктите Отстранувач

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●КОМПЛЕТ нож за НОКТИ за ПЕДИКИР ● Пакетот вклучува комплет од 8 парчиња Вродени Брадавици за Корекција на Ноктите на Прстите, одлични за паронихија, берење пченка, отстранување кожурци, калус и кутикула Quith cullity ® Нашиот Комплет Нож за Нокти за Педикир изработен од висококвалитетен издржлив материјал од нерѓосувачки челик, анти - ' рѓа, лесен за чистење. ●ЛЕСЕН за РАКУВАЊЕ ● рачката на материјалот ЗА СТОМАЧНИ мускули е лесна за ракување и може добро да ги заштити вашите раце и нема да се чувствува ладно кога се користи во зима. ●ЛЕСЕН За НОСЕЊЕ, Комплет Нож За Нокти за Педикир Со торба за складирање, лесен за чување и носење, сосема погоден за давање подароци.16см/ 6,3 инчи (Должина). Quality garanater доколку имате други прашања или грижи за нашиот производ, слободно контактирајте не. Ние ќе ви служиме за 24 часа, 100% гаранција за задоволство. Комплет Нож за Педикир, 8 парчиња Нож за Педикир За Стапала Вродени Брадавици За Корекција На Ноктите На Ноктите Отстранувач На Машинка со Торба за Складирање.

Параметри на производот

Слична стока