.

.

WOPPLXY 100 Пакување 5 мл Пластични Чаши За Десерти Со Капаци И Лажици, Квадратни Проѕирни Пластични Чаши За Предјадење За Забава, Чаши За Парфеј, Мини Чаши За Десерти За ?

WOPPLXY 100 Пакување 5 мл Пластични Чаши За Десерти Со Капаци И Лажици, Квадратни Проѕирни Пластични Чаши За Предјадење За Забава, Чаши За Парфеј,

DEN 399.84

Пристапност
Залиха

●100 Чаши За Десерт € пакетот содржи 3 комбинации од 100 чаши за десерти, 100 КАПАЦИ за чаши и 100 мали лажици Тие се совршена придружба на излети, семејни собири и попладневни десерти. Доволно за да ги задоволите вашите различни потреби во правењето десерти, а потоа да уживате во слободното време. ●Совршена Големина ●чашите за парфеј се капацитет од 5 унци и вкупна висина од 4,13 инчи за чашата + капак, 1,61 инчи за дното и 2,28 инчи за горниот дел. Заоблениот капак ви овозможува да украсите со повеќе сушено овошје за десертот да изгледа вкусно. €Премиум Пластика ● чашите За Предјадење се изработени од висококвалитетна пластика, без мирис, не се лесни за кршење и деформација, проѕирен материјал, убави и можат да ги видат работите. Quare class пластични чаши за предјадење може повторно да се користат, лесно се чистат по употреба; складиштето е наредено и не зафаќа простор. €Разноврсна● Проѕирните пластични чаши за десерти се совршени за прикажување вкусни десерти, пудинзи, муси, смути, тирамису, коктели, овошје, колачи, сладолед, желеа, јогурти итн., погоден за забави, ресторани, свадби и други прилики. Дали излегувате на забави или излети за време на празниците? Дали сакате да правите сопствени колачи, пудинзи и десерти? Тогаш дефинитивно ќе ви требаат чаши за десерти за да ги вчитате вашите десерти, тука имаме 100 проѕирни пластични чаши за десерти, доволно количество за да ги задоволите вашите различни потреби! Висококвалитетна Пластика пластичните чаши за десерти се изработени од висококвалитетна пластика, издржливи, не е лесно да се скршат и деформираат, а материјалот е транспарентен, што е убаво и може да го види натоварениот објект. Со Капак и Лажица Стрелач чаши доаѓаат со пластични капаци за да ја задржат храната вкусна.

Параметри на производот

Слична стока