.

.

Накит Дисплеј Штанд, Занаети Дома Декорација Ѓердан Обетка Нараквица Носителот Прстени Прикажување Накит Багажник За Обетки Ѓердани Нараквици Часовници И Прстен?

Накит Дисплеј Штанд, Занаети Дома Декорација Ѓердан Обетка Нараквица Носителот Прстени Прикажување Накит Багажник За Обетки Ѓердани Нараквици

DEN 1516.80

Пристапност
Залиха

Држач За Организатор на накит За Обетки Ѓердани Нараквици Часовници И Прстени : држачот за организатор на накит од ѓердан е главно дизајниран за организирање и складирање на обетки, ѓердани, прстени и други додатоци Држачот за приврзок е елегантен изглед и Уникатна форма, елегантно, деликатно пакување, лесен за употреба. Држач за Обетки за прстени : организаторот на држачот за нараквица е изработен од висококвалитетна смола и метал, држачот за човечки обетки е безбеден и издржлив за употреба. Накит манекен штанд дама е издржлив за долгорочни и, исто така, еко-пријателски. издржлив, удобен и пристоен. Идеален Подарок : складирање на разновиден накит, но има и ефект на украси, организаторот на накит е различен и совршен подарок за девојчиња и семејство, организаторот на фиоки за накит е погоден за брак, роденден, затоплување на куќата итн. Организатор На Дисплеј за накит : држачот за ѓердан е извонредна изработка го прави одличен украс за вашиот дом, подобрувајќи ја координацијата и убавината на домашниот простор. Држачот за ѓердан е држете го целиот накит и удобно ставете или одделете, лесен за носење. Штанд за Прикажување накит : штандот за накит е уникатен дизајн на изглед, прекрасен и елегантен, додавајќи посебен шарм на вашата маса за облекување. Накит украс штанд дама прави добро користење на просторот за чување на накит, кој понекогаш може да биде за чување, лесно да се грижи. Карактеристики : 1. Изработени од висококвалитетна смола и метал, безбедни и издржливи за употреба. Главно дизајниран за организирање и складирање на обетки, ѓердани, прстени и други додатоци.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Jewelry Holder
Material:
Resin + Cloth + Iron + Plaster
Color:
Burgundy
Optional Type:
High Heels, Small Model, Pretty Leg, OK Hand, Large Model
Item Size:
38 * 9 * 9cm / 15 * 3.5 * 3.5inch(Large Model), 32 * 7 * 7cm / 12.6 * 2.8 * 2.8inch(Pretty Leg), 28 * 9 * 8cm / 11 * 3.5 * 3.1inch(OK Hand), 27.5 * 6 * 6cm / 10.8 * 2.4 * 2.4inch(Small Model), 15 * 12 * 5cm / 5.9 * 4.7 * 2.0inch(High Heels)
Package List:
1 * Jewelry Holder :
Слична стока