.

.

Мудрост Перница За Патување На Надувување Компресибилна Поддршка За Вратот Перница За Рака Притиснете Воздушна Перница За Кампување На Отворено Перница За Кампув

Мудрост Перница За Патување На Надувување Компресибилна Поддршка За Вратот Перница За Рака Притиснете Воздушна Перница За Кампување На

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

€Добар Квалитет} : Перницата За Надувување Со Мудро Светло е изработена од квалитетна ткаенина што се собира, мека и удобна за допир, дише и издржлива По големината на инфлацијата околу 40 х 24 х 12 см / 15,75 х 9,45 х 4,72 инчи. ●Дизајн На Рачна Преса● : потребен Е мал напор за надувување, без гушкање и надуеност. Потребни се само времиња на притисок на раката за да се прошири перницата. Рачниот метод на инфлација на притисокот ви овозможува да ја надувате перницата поелегантно, лесно и безбедно. ●Мултифункционален● : не само што може да обезбеди мека и удобна потпора на главата на вратот за да спречи болка во вратот, туку и да ја стави перницата на половината за да го намали товарот на половината. ●Ergономски Дизајн● : Според ergономскиот дизајн кој бара удобност, поддршката на вратот се зајакнува. Лежечка, секоја положба може да обезбеди совршен сон. Пакетот вклучува 1 еез Перница Во Форма На Надувување Во Форма На Буквата У. ●Широка Примена : Пренослива мудра перница за патување на надувување, погодна за спортови на отворено и паузи за ручек во канцеларија, може да се користи и за патувања со авиони и воз. Тоа ќе биде убав додаток на вашата лесна опрема за кампување. €Добар Квалитет} : Перницата За Надувување Со Мудро Светло е изработена од квалитетна ткаенина што се собира, мека и удобна за допир, дише и издржлива. По големината на инфлацијата околу 40 х 24 х 12 см / 15,75 х 9,45 х 4,72 инчи. ●Дизајн На Рачна Преса● : потребен Е мал напор за надувување, без гушкање и надуеност. Потребни се само времиња на притисок на раката за да се прошири перницата. Рачниот метод на инфлација на притисокот ви овозможува да ја надувате перницата поелегантно, лесно и безбедно. ●Мултифункционален● : не само што може да обезбеди мека и удобна потпора на главата на вратот за да спречи болка во вратот, туку и да ја стави перницата на половината за да го намали товарот на половината. ●Ergономски Дизајн● : Според ergономскиот дизајн кој бара удобност, поддршката на вратот се зајакнува. Лежечка, секоја положба може да обезбеди совршен сон. Пакетот вклучува 1 еез Перница Во Форма На Надувување Во Форма На Буквата У.

Параметри на производот

size about 40 x 24 x 12 cm / 15.75 x 9.45 x 4.72 inch (After inflation):
WiseLight Inflatable Pillow is made of quality flocking fabric, soft and comfortable to touch, breathable and durable.:
It requires little effort to inflate, no huffing and puffing. It only needs times of hand pressure to make the pillow expand.:
Manual pressure inflation method allows you to inflate pillow more elegantly, easily and safely.:
It can not only provide soft and comfortable head support to the neck to prevent neck pain, but also put the pillow on the waist to reduce the burden on the waist.:
Portable WiseLight inflatable travel pillow, suitable for outdoor sports and office lunch breaks, can also be used for aircraft and train journeys.:
According to the ergonomic design which pursues comfort, the support of the neck is strengthened.:
Package Content:
1 pcs Inflatable U-Shaped Pillow
Слична стока