.

.

Коктел Зема 200 Брои Фенси Чепкалки За Заби За Предјадења Рачно Изработени Стапчиња Разнобојни Дрвени Бамбусови Чепкалки За Заби Долги Украсни Ражничи 5,5 Инчи За Св?

Коктел Зема 200 Брои Фенси Чепкалки За Заби За Предјадења Рачно Изработени Стапчиња Разнобојни Дрвени Бамбусови Чепкалки За Заби Долги

DEN 121.44

Пристапност
Залиха

Доволна количина : ние обезбедуваме 200 парчиња дрвени монистра коктел зема во едно пакување, доволно количество за исполнување на вашата дневна употреба или партиски материјали; Забелешка : посочени предмети, ве молиме држете се подалеку од децата Безбедно за употреба : телото на овие предјадења за коктели овошните избори се направени од бамбусов материјал, а приврзоците од монистра се направени од дрвен материјал, и двете се силни и цврсти, не се лесни за кршење, квалитетниот материјал нема необичен мирис и може директно да контактира со храната. Погодни за многу прилики : овие украсни бамбусови чепкалки за заби се погодни за видови забави, како што се роденденски забави, невестински тушеви, летни одмори, Божиќ, Свадби, Денот на Благодарноста, тушеви за бебиња, годишнини, коктели забави, банкети и така натаму, погодни за дома, канцеларија, бар употреба, итн. Декоративни и практични алатки : можете да ги користите овие природни ражничи од бамбус за да ги насочите малите предмети, како што се овошје, колачи, зеленчук, закуска, мало месо и така натаму, практична алатка за да избегнете валкање на рацете, коктелот од дрвена мушка може да се сервира и како убави украси за храна. Детали за димензијата : секоја дрвена мушка коктел предјадења овошје мери прибл. 5,5 инчи во должина, соодветна големина за да ја користите и нема потреба да контактирате со храна од вашите раце, донесете повеќе безбедни и погодности. 200 Парчиња дрво монистра коктел зема дрвени мушка коктел предјадења овошје зема природен бамбус ражен со мушка 5,5 инчен декоративни бамбус чепкалки За заби за роденден лето Свадба Карактеристики : коктел стапот од дрвена мушка лесно може да ја пробие храната без да се скрши или скрши, што е добар помошник за декорација.

Параметри на производот

Material:
bamboo and wood
Color:
as pictures shown
Total length:
approx. 20 cm/ 5.5 inch
Package includes:
200 x Wooden bead cocktail sticks :
Warm notice:
Pointed items, please keep away from children. :
Слична стока