.

.

АВТЕНТРЕНД Пакет, НА.Паричник + ATKEY PRO Usb Тип А, Отпечаток Од Прст Cryptocurrency Ладна Паричник за bitcoin складирање, Ethereum и повеќе Со Биометриски Картичка, Fido Автентикација, Б?

АВТЕНТРЕНД Пакет, НА.Паричник + ATKEY PRO Usb Тип А, Отпечаток Од Прст Cryptocurrency Ладна Паричник за bitcoin складирање, Ethereum

DEN 464.00

Пристапност
Залиха

ВИСОКО ОБЕЗБЕДЕНА АВТЕНТИКАЦИЈА НА ОТПЕЧАТОЦИ : СО FIPS 140-2 Ниво 3 потврден mcu и страничен монтиран сензор, корисниците можат да се најават на веб-страници со брзо и прецизно препознавање отпечатоци за помалку од една секунда НАЈАВА БЕЗ ЛОЗИНКА : Нема посложена лозинка за да се спречи истекување на лозинката. Високиот капацитет за отпечатоци, исто така, може да складира повеќе отпечатоци од прсти, така што повеќе корисници можат да се најават на истиот компјутер. ФЛЕКСИБИЛНИ ТРАНСФЕРИ : НА.Паричникот ви овозможува да ги вчитате вашите монети користејќи ГО QR-кодот НА екранот ИЛИ да испраќате/примате со спарување со i Phone / Mac OS / Android / Windows преку Bluetooth или USB. ПОДДРЖАНИ ВАЛУТИ : во прилог На Биткоин, АТ.Паричникот исто така поддржува Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin, XRP, Цртичка и Ситеk20 Токени. Се додаваат и други валути, но безбедноста е на прво место-валутите ќе бидат додадени само откако ќе бидат целосно тестирани за да бидат 100% компатибилни.

Параметри на производот

Слична стока