.

.

Држач за подна ТЕЛЕВИЗИЈА со Држач за Вртење за 32-70 Инчни Лцд ЛЕД Рамни Екрани Заоблени Телевизори до 110 фунти, ДРЖАЧ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ На Висината НА Тв Со Управувањ?

Држач за подна ТЕЛЕВИЗИЈА со Држач за Вртење за 32-70 Инчни Лцд ЛЕД Рамни Екрани Заоблени Телевизори до 110 фунти, ДРЖАЧ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

®ЦВРСТ ТВ ШТАНД ЗА 32" -70 " ТЕЛЕВИЗОРИ】 тв подот најмногу одговара 32 37 40 42 43 47 50 55 60 70 инчи Плазма ЛЦД ЛЕД OLED паметен рамен панел или телевизори со закривен екран, дупки ЗА монтирање НА VESA на задниот ДЕЛ од ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР од 100x100 mm до 400x400 mm Изработен Од тежок челичен држач за столб и густа елегантна основа од калено стакло, капацитет на тежина до 110 фунти, овој стабилен СЛОБОДЕН ДРЖАЧ за ТВ лесно може да го држи ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР. Овој вртлив тв штанд е поддржан и од пријателска и брза американска локална услуга за клиенти. ●ПРИЛАГОДЛИВ ЗА ВИСИНА и ВРТЛИВ ДРЖАЧ за вртење】 држачот ЗА ТВ СО монтирање е навистина убав и прилагодлив, држачот за монтирање на тв има добар опсег на висини за монтирање за цели на дневна соба, имате неколку начини да ја прилагодите слабата висина на држачот за тв од 44" до 50" во зависност од точките за монтирање НА ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР, ќе ви помогне да добиете оптимална висина на гледање. Во меѓувреме, држачот за монтирање на тв може да ја изедначи вртливата лева и десна 30 степени во секоја страна за да ви обезбеди агли на гледање со широк опсег кога гледате ТЕЛЕВИЗИЈА. ●ОДЛИЧЕН ДРЖАЧ за ТВ ЗА ЗАШТЕДА на ПРОСТОР-држачот за тв со рамен екран може да се користи сам или да се постави зад центарот за забава, само лизгајте ГО тв-кабинетот преку основата од црно калено стакло за да ја држите целата ваша електроника, целосно искористувајќи го просторот на врвот на кабинетот. Заштедува многу простор и прави просторијата да се чувствува поголема. Нема потреба да вежбате дупки во ѕидот ЗА монтирање НА ТЕЛЕВИЗИЈА, исто така погодно прилагодување и движење за да се вклопи каде што треба да оди. Совршено е за мали простори и лесно одговара на секој декор за домашна канцеларија. ①СКРИЈТЕ ГИ ЖИЦИТЕ и ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ】 високиот држач за тв во едноставен дизајн е цврст и стабилен.

Параметри на производот

Слична стока