.

.

Телефон Флип Случаи Паричник Случај За Samsung Galaxy S23 Плус, Ретро Вистински Cowhide Кожа Фолио Флип Паричник Магнетни Тенок Телефон Капак|Картичка, Анти-Капка, Целосна Заш?

Телефон Флип Случаи Паричник Случај За Samsung Galaxy S23 Плус, Ретро Вистински Cowhide Кожа Фолио Флип Паричник Магнетни Тенок Телефон Капак|Картичка,

DEN 1336.00

Пристапност
Залиха

Премиум кожна футрола за телефон : Рачно Изработена рачно изработена кожна текстура, изгледа стилски и се чувствува добро Добар отпор на зафат и лизгање, тенок и лесен, заштита на екранот и камерата.Само За Самсунг Галакси С23 Плус. Случај за целосна заштита : куќиштето го штити вашиот телефон од гребнатини, испакнатини и други абење, паричник за складирање кредитни картички и готовина и држач за гледање за да ги ослободите рацете додека гледате и читате. Класичен и професионален дизајн; Целосен пристап до сите карактеристики (Камери, Звучници, Порти и Копчиња). Магнетно куќиште : силното затворање на копчето за магнетно прилепување обезбедува сите ваши картички, готовина и мобилен телефон да останат безбедно внатре. Лесен пристап до сите копчиња и камери, звучници и конектори. Совршен подарок за пријатели, бизнис, љубовници, Денот на Вљубените, Роденден, Божиќ и Нова година. Магнетни Тенок Паричник Случај За Samsung Galaxy S23 Plus1.Функција на паричникот : 1 слот за ЛИЧНА карта/кредитна картичка и 1 џеб за готовина, специјално дизајниран За Samsung Galaxy S23 Plus.

Параметри на производот

Слична стока