.

.

Вемун Куки За Слики Пластична Штипка За Облека Клипови За Пешкири За Плажа Штипки За Крпи За Плажа Клипови За Сушење Ветроупорни Куки За Садови Организатор За Дома?

Вемун Куки За Слики Пластична Штипка За Облека Клипови За Пешкири За Плажа Штипки За Крпи За Плажа Клипови За Сушење Ветроупорни Куки За

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

Висококвалитетните материјали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност вилицата и пружините обезбедуваат моќ на задржување што може да ги спречи вашите крпи и облека да не дуваат во ветровит ден. Лесен со цврста градба, погоден за складирање и носење насекаде. Одлично за стегање јорган, чаршав, завеса или облека. Чувајте ги вашите предмети да не ги разнесуваат дивите ветрови. Совршен за стегање крпи на лежалки, шезлонги или столови за базен. Висококвалитетните материјали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. вилицата и пружините обезбедуваат моќ на задржување што може да ги спречи вашите крпи и облека да не дуваат во ветровит ден. Лесен со цврста градба, погоден за складирање и носење насекаде. Одлично за стегање јорган, чаршав, завеса или облека. Чувајте ги вашите предмети да не ги разнесуваат дивите ветрови. Совршен за стегање крпи на лежалки, шезлонги или столови за базен. Опис дали барате стеги за облека отпорни на ветер за внатрешна и надворешна употреба? Нашиот производ може да ги исполни сите ваши барања. Направено со издржлив и сигурен пластичен материјал за долго време на сервирање. Стабилен и цврст дизајн, може да го спречи лизгањето на вашиот јорган и облека.

Параметри на производот

Слична стока