.

.

Хаусутил Рождество Декор Смути Лажица Десерт Лажици: 24 парчиња Мини Рамни Садови Мали Лажици Прибор За Торта Овошје Мезе Десерт Угостителски Забави Вечери Свадби ?

Хаусутил Рождество Декор Смути Лажица Десерт Лажици: 24 парчиња Мини Рамни Садови Мали Лажици Прибор За Торта Овошје Мезе Десерт Угостителски

DEN 103.20

Пристапност
Залиха

Блескавиот сјај му дава на приборот за јадење елегантен изглед кој е совршен за свадби, приеми, свечени вечери, банкети и вечери, како и секојдневно јадење, излети и неформални настани лажиците се спротивставуваат на кршење, свиткување и кршење; доколку е потребно, треба да биде доволно издржлив за да се исчисти и повторно да се користи. Пластичните лажици со елегантен кристален сјај и класичен транспарентен дизајн може да се совпаднат со секоја декорација на масата. Овие пластични сребрени садови се за свадби, родендени, вечери, празнични забави, угостителски активности, ресторани итн. лажиците прават чистење на ветре по забавата и не мора да се грижите дали случајно ќе се фрлат скапите сребрени садови. Блескавиот сјај му дава на приборот за јадење елегантен изглед кој е совршен за свадби, приеми, свечени вечери, банкети и вечери, како и секојдневно јадење, излети и неформални настани. лажиците се спротивставуваат на кршење, свиткување и кршење; доколку е потребно, треба да биде доволно издржлив за да се исчисти и повторно да се користи.

Параметри на производот

Слична стока