.

.

Славини Самостојна Када Славина Месинг Самостојна Када За Полнење Славина 360° Ротирачка Када Монтирана На Подот Допрете Една Рачка Самостојна Чешма За Бања Со Рач?

Славини Самостојна Када Славина Месинг Самостојна Када За Полнење Славина 360° Ротирачка Када Монтирана На Подот Допрете Една Рачка Самостојна

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Комплети За Инсталација На Туш Издржлив Дизајн : Изработен Од еколошки рафиниран бакар, има издржлива, лесна и цврста месинг конструкција. Со повеќекратна технологија за позлата и еднообразно полирање, површината е сјајна и против ' рѓа преку секојдневно користење, ниско одржување. Вртливиот Излив Од 360 Степени Со Дизајн На Излив На Водопад : Вртливиот Излив Од 360 Степени ви овозможува да ја прилагодите положбата на славината според вашите сопствени навики. Опремена со меурче од саќе, славината може да ги филтрира нечистотиите во водата, да го направи протокот на вода помек и поудобен и да заштеди вода. Голема Флексибилност : рачен туш со 59-инчно црево за туширање за да се задоволат потребите за туширање на различни членови на семејството, за лесно плакнење после капење или миење деца и домашни миленици, нудат максимална флексибилност и движење. Лесен за Ракување : Завртете ја рачката налево, префрлете се на изливот на кадата и ротирајте нагоре и надолу за да ја прилагодите топла и ладна вода. Средината ГО исклучува протокот на вода. Завртете ја рачката налево за да се префрлите на рачниот туш и завртете ја нагоре и надолу за да ја прилагодите топла и ладна вода. Студената и топла вода се јасно обележани, секогаш ве потсетуваат да избегнете изгореници. Комплети За Инсталација за туширање Спецификација : Тип На Славина : Када За Полнење На Подот Функција : Материјал За Заштеда На Вода : Материјал За Јадро На Вентилот : Материјал За Тело Од Керамичка Славина : Материјал За Туширање Од Месинг : Материјал Од Месинг : Инсталација Од Нерѓосувачки Челик : Начин На Инсталација : Монтиран На Подот Тип На Контрола На Ладна / Топла Вода : Единечна Рачка Двојна Контрола2 Функции За Излез На Вода : Рачен Туш, Када број На Рачки : Единечна Рачка : Мат Црна, Четкана Златна, Хромирана Потсетник : Ве Молиме Проверете Ја Големината Пред Да Нарачате За Да Видите Дали Може Да Одговара На Вашите Потреби.

Параметри на производот

Faucet Type:
Floor Mounted Tub Filler
Feature:
Water Saving
Material:
Valve Core Material:
Ceramic
Faucet Body Material:
Brass
Hand Shower Material:
Brass
Hose Material:
Stainless Steel
Installation:
Installation Way:
Floor Mounted
Cold / Hot Water Control Type:
Single Handle Dual Control
2 Water Outlet Functions:
Hand Shower, Bathtub
Number of Handles:
Single Handle
Color:
Matte Black, Brushed Gold, Chrome
Warm reminder:
Please check the size before ordering to see whether it can fit your needs. All dimensions are measured manually with deviation at 1-2cm.:
Item may be a little different from the picture due to the lighting and your monitor’s display.:
Rinse the debris in the pre-embedded water pipe before installation to avoid clogging the faucet and internal piping.:
100% Satisfied Solution:
Two-step After-sale Service
Слична стока