.

.

Јоидесу М. 2 Нгфф ССД Хард Диск Капак За Леново П50, Фиока За Ладилник Хард Диск Капак На Заградата Кади Замена За Леново, Алуминиумска Легура И АБС, Капак За Ладилник ?

Јоидесу М. 2 Нгфф ССД Хард Диск Капак За Леново П50, Фиока За Ладилник Хард Диск Капак На Заградата Кади Замена За Леново, Алуминиумска Легура

DEN 215.84

Пристапност
Залиха

Користете Со Доверба : капакот на ладилникот се тестира пред пратката, што е заменлив капак НА ладилникот SSD Поддршка за хард Диск : држачот за капакот на ладилникот е погоден за Nvme M. 2 NGFF SSD, што може да ги задоволи потребите на хард дискот на повеќето корисници. Опсег На Примена : куќиштето на заградата на ладилникот е погодно За Леново П50, ве молиме потврдете дали е погодно пред да го купите. Практично и Заменливо : капакот НА ладилникот SSD го олеснува заменувањето на неисправни, испукани или оштетени производи. Обрнете Внимание : ве Молиме заменете под водство на професионални техничари за да избегнете непотребни загуби. Како Да Се Користи : користете По Инсталацијата Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Покривање На Ладилникот : Алуминиумска Легура, Abs Поддршка HDD : За Nvme M. 2 NGFF SSD Применлив Модел : За Список На Пакети Lenovo P50 : 1 x Капак За Ладилник 2 x Завртка.

Параметри на производот

Item Type:
 Heatsink Cover
Material:
Aluminum Alloy, ABS
Support HDD:
For Nvme M.2 NGFF SSD
Applicable Model:
For Lenovo P50
Package List:
1 x Heatsink Cover:
2 x Screw:
Слична стока