.

.

Организатор На Градинарски Алат ОУШЕНГ За Гаража, 37x26 x16 Решетки За Дворни Алати Со Тркала, Ораганизатор На Електрични Алати и Држач За Складирање За Гаража Градина?

Организатор На Градинарски Алат ОУШЕНГ За Гаража, 37x26 x16 Решетки За Дворни Алати Со Тркала, Ораганизатор На Електрични Алати и Држач За

DEN 272.00

Пристапност
Залиха

●Мултифункционален Организатор На Градинарски Алат●Оваа решетка за складирање градина на тркала користи висококвалитетни материјали и има слот за алатки со повеќе дупки Може да складира различни различни алатки како што се дувалки за лисја, лопати, алатки со долга рачка, материјали за чистење итн. Совршен за вашата градина, гаража, барака, подрум. ②Повеќеслоен и Мулти-слот доаѓа со 5 отстранливи куки и 12 слотови за градинарски алат од двете страни. Постојат 14 слотови за алатки со долга рачка на грбот. И повеќеслојниот дизајн ви овозможува да одлучите дали да ставите повеќе алатки со долги рачки или други предмети. ●Надградени Тешки Тркала●овој организатор на електрични алати користи засилени тешки тркала со лежиште. Може да се движи нормално дури и со тешки предмети на неа. Две од тркалата се заклучуваат и можете да го инсталирате според вашите потреби. ●ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ●оваа решетка за алати во дворот е изработена од метал, кој е стабилен во структурата, издржлив и не е лесно деформиран.

Параметри на производот

Слична стока