.

.

Комбиуда 3 парчиња кутија за пакување забава пластична третираат фаворизирање декорација стареење на мали закуски за складирање пиратски пиратски куќил невестин?

Комбиуда 3 парчиња кутија за пакување забава пластична третираат фаворизирање декорација стареење на мали закуски за складирање пиратски пиратски

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Апс Пластична кутија за богатство- едноставна во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ја користите со доверба. Кутија за слатки за забава- кутија за венчавки Едноставно во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ја користите со доверба. Креативна кутија за бонбони-детски пиратски богатство на градите : Пластичните пиратски градите имаат убав изглед, се погодни за многу прилики, како што се карневалите, забавите за Ноќта на вештерките, „лов на чистачи“, забави со пиратски теми, Божиќ, Велигден и повеќе, додавајќи повеќе Забава за вашите настани. Пластична кутија за бонбони- пиратска забава третира кутии мали кутии за бонбони, забава за забава или кутии за свадба. Ќе создаде убава атмосфера за вашата свадба или забава. Кутија за венчавки- материјал со висок степен ABS е и, играње улоги, исто така и за деца. Пластична кутија за богатство- едноставна во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ја користите со доверба. Кутија за слатки за забава- кутија за венчавки Едноставно во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ја користите со доверба. Креативна кутија за бонбони-детски пиратски богатство на градите : Пластичните пиратски градите имаат убав изглед, се погодни за многу прилики, како што се карневалите, забавите за Ноќта на вештерките, „лов на чистачи“, забави со пиратски теми, Божиќ, Велигден и повеќе, додавајќи повеќе Забава за вашите настани. Пластична кутија за бонбони- пиратска забава третира кутии мали кутии за бонбони, забава за забава или кутии за свадба. Ќе создаде убава атмосфера за вашата свадба или забава. Кутија за венчавки- материјал со висок степен ABS е и, играње улоги, исто така и за деца.

Параметри на производот

Слична стока