.

.

Максморал 2 ПАРЧИЊА Продолжена Лажица За Земање Примероци од 30 см/11,8 инчи, Лабораториска Шпатула, Лабораториска Шпатула Од Не ' рѓосувачки Челик 2 Во 1 Шпатула Со Лаж?

Максморал 2 ПАРЧИЊА Продолжена Лажица За Земање Примероци од 30 см/11,8 инчи, Лабораториска Шпатула, Лабораториска Шпатула Од Не ' рѓосувачки

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив и долг работен век Должина : 30см / 11,8 инчи. Се користи за отстранување на цврст прав од шишето, а исто така и за мешање. Двостран дизајн, погоден за различни намени. Подолгата рачка овозможува земање примероци од подлабоки шишиња и лименки. Таа е погодна за различни намени во лабораторија. Содржина на пакетот : 2 лабораториски топки и лопати од нерѓосувачки челик. Спецификација : Материјал : Должина Од нерѓосувачки челик : 30см/11,8 инчи Боја : Сребрен Двостран дизајн, погоден за различни намени. Долгата рачка може да земе примероци од подлабоки шишиња и тегли. Содржина на пакетот : 2 ПАРЧИЊА Лабораториски Стругалки За Мешање Со Лажица За Земање Примероци.

Параметри на производот

Material:
Stainless steel
Length:
30cm/11.8 inches
Color:
silver
Double-sided design, suitable for different purposes. The long handle can take samples from deeper bottles and jars. :
Package Contents:
2PCS Laboratory Sampling Spoon Mixing Scrapers. :
Слична стока