.

.

Напнато Длабоко Чистење Четка За Тоалет Комплет Четка За Тоалет 90°Тркалезна Четка За Тоалет Без Мртов Агол Силиконска Четка За Тоалет Со Држач Стакло За Шпорет На ?

Напнато Длабоко Чистење Четка За Тоалет Комплет Четка За Тоалет 90°Тркалезна Четка За Тоалет Без Мртов Агол Силиконска Четка За Тоалет

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

100% Пластика ●Дизајн за отворање И Затворање ● Исчистете Без Ќорсокаци, Специјално Дизајнирани За Жлебови, Длабинско Чистење На Тоалетни Цевки, Лесни за Чистење На сите Видови Тврдоглави Дамки. ●Комплет Тоалетна Четка за длабоко Чистење●Оваа Четка За Чистење Тоалетна Чинија е Изработена од Мека и Еластична ТПР. Лесно Се Чисти И Не Остава Гребнатини Во Глазурата Во Тоалетот. ●Специјализирана Основа●Оваа Четка За Тоалетна Чинија Има Прилагодена Подлога Што Може Да се Одвои, Која Е Добро проветрена за Да ја Одржува Четката Сува. €90 Тркалезна Четка За Тоалет Q Четката И Држачот За Тоалетна Чинија Имаат Мека Силиконска Гумена Глава Која Лесно Може Да Стигне До Овие Жлебови За Темелно Чистење. ●Лесен За Инсталирање И Лесен За Составување. Можете Да Го Поставите Чистачот За Тоалет На Ѕидот Со Налепница Или Да Го Поставите На Подот Како Самостојна Четка За Тоалетна Чинија.

Параметри на производот

Слична стока