.

.

Полицата за чевли за чевли, нордиска решетка за чевли, 5 нивоа полици за складирање на чевли, полици прикажуваат решетки, држи до 5 пара чевли, за дневна соба, садот и ?

Полицата за чевли за чевли, нордиска решетка за чевли, 5 нивоа полици за складирање на чевли, полици прикажуваат решетки, држи

DEN 1004.80

Пристапност
Залиха

Совршениот дизајн на заеднички тенони не дозволува да се решат алатките Решетката за чевли е поврзан со вградување на жлеб помеѓу горните и долните рамки. Оваа нова решетка за чевли има зголемено растојание во слојот, чевлите се поставени пропространо, а секој слој има различна висина на слојот, што може да смести високи потпетици, кратки чизми и спортски чевли. Решетката за чевли природно дрво, еколошки, издржлива и удобна. Силиконска подлога без полица за чевли за да ја задржи „ИТ“ неподвижна. Организатор за складирање на чевли Висока компактност : По повеќе процеси, компактноста на бојата е многу поголема од онаа на обичното сликарство со спреј. Боја : Бели соодветна организација на нештата тежи многу во нашиот секојдневен живот, тоа има влијание врз квалитетот на околностите и просторот за живеење. Оваа решетка за чевли го прави вашиот простор добро организиран на уреден начин. Вертикален дизајн на песна, мала големина, голем капацитет Спецификација : Име : петслојни чевли Rackmaterial : Ironcolors : White, Black Size : 25.

Параметри на производот

Name:
Five-layer shoe rack
Material:
Iron
Colors:
White, Black
Size:
25.6 * 17.3 * 92
Weight:
2.51kg
Packaging:
PP bag, white box
Applicable space:
bedroom, cloakroom, doorway
Precautions:
1. Avoid scrubbing with sharp objects such as steel balls.:
2. Wipe clean immediately after getting wet.:
3. Please use within the weighing range.:
4. All dimensions are measured by hand. If the error is normal, it will not affect the use.:
5. due to the impact of shooting technology, light, and display effects, there are certain color differences in the product, please refer to the actual product :
Слична стока