.

.

Четка За Чистење Кади од кабилок 2 Парчиња Четка За Повеќе Пилинг Со Пластична Рачка за Чистење Палуби За Туширање Во Бања Чевли Инјекциска Смеса За Подни Плочки Че?

Четка За Чистење Кади од кабилок 2 Парчиња Четка За Повеќе Пилинг Со Пластична Рачка за Чистење Палуби За Туширање Во Бања Чевли

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Совршен за претходно третирање дамки на јаки од кошули, манжетни или која било друга облека Овие четки за перење се дизајнирани со рачка за лесно држење и чистење. Со висечка дупка на секоја рачка на четката, тие се лесни и удобни за чување. Фина изработка, супериорни материјали, цврста структура, издржлива за долготрајна употреба. Овие креативни четки од типот на железо можат да ви овозможат да ја миете облеката со добро расположение. Опис дали барате нешто за чистење на чевлите или облеката? Постојат 2 парчиња четки за перење, изработени од врвни материјали, издржливи и цврсти, долг период за употреба. Овие четки не ги повредуваат вашите алишта или чевли. Тие се еден од најдобрите избори за домашна употреба. Карактеристики-Боја : Сино бело-Материјал : ПП, ТПР, Пвц - Големина : 14. Пакет од 55 инчи, Вклучувајќи 2 четки х.

Параметри на производот

Слична стока