.

.

Лабораториски Прстен За Држач За Плута, Лабораториска Колба Плута Стојат Добра Еластичност Со Држач За Прстен Од Плута За Продавница За Стакларија Со Тркалезно Дн?

Лабораториски Прстен За Држач За Плута, Лабораториска Колба Плута Стојат Добра Еластичност Со Држач За Прстен Од Плута За Продавница За Стакларија

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Изберете висококвалитетна, еколошка и синтетичка плута со висока густина Држачот на колбата се притиска со висока температура и притисок, а дебелината е 30мм. Отпорност На Киселина и алкали, отпорност на корозија, отпорност на топлина, топлинска изолација. Погоден за сите видови стакларија со тркалезно дно, удобен и практичен. Добра еластичност, силен коефициент на триење, проверете дали колбата може да се постави стабилно. Изберете висококвалитетна, еколошка и синтетичка плута со висока густина. Држачот на колбата се притиска со висока температура и притисок, а дебелината е 30мм. Отпорност На Киселина и алкали, отпорност на корозија, отпорност на топлина, топлинска изолација. Погоден за сите видови стакларија со тркалезно дно, удобен и практичен. Добра еластичност, силен коефициент на триење, проверете дали колбата може да се постави стабилно. Карактеристики : Изберете висококвалитетна, еколошка и синтетичка плута со висока густина држачот на колбата се притиска со висока температура и притисок, а дебелината е 30мм.

Параметри на производот

Material:
cork
Outer diameter:
80mm/3.1in, 100mm/3.9in,110mm/4.3in,120mm/4.7in,140mm/5.5in,160mm/6.3in(Optional)
Height:
30 mm /1.2in
Weight:
Approx.30g~60g/1.1oz~2.1oz
Package list:
1 x Laboratory Flask Cork Stand :
Слична стока