.

.

Замена на MCXGL за Garmin Fenix ​​5x Strap Sport Silicone Watch Bands Fenix ​​5x Plus / Fenix ​​5x / fenix 3 / fenix 3 ч.

Замена на MCXGL за Garmin Fenix ​​5x Strap Sport Silicone Watch Bands Fenix ​​5x Plus / Fenix ​​5x / fenix 3 / fenix 3 ч.

DEN 190.24

Пристапност
Залиха

Направено од висококвалитетен мек и еколошки силиконски, има мазна површина за спортски изглед, удобен и издржлив Нова лента за замена, 26мм лесен спортот за силиконски ремени за Garmin Fenix ​​5x Plus, Fenix ​​5x, Fenix ​​3, Fenix ​​3 HR Smart Watch. Силиконскиот ремен има безбедносен затворач што го спречува да се лизне и е лесен за инсталирање, не се потребни дополнителни завртки. Едноставно зашрафете или земете ја лентата. Погодно за големината на зглобот 5.6 '' (130мм -230мм). Метална тока од не'рѓосувачки челик направена од хипоалергичен никел без не'рѓосувачки челик за издржливост. Ние нудиме производи со подобар квалитет и услуги на клиентите. Ако имате какви било прашања во врска со производите што ги добивте, слободно контактирајте со нас. Направено од висококвалитетен мек и еколошки силиконски, има мазна површина за спортски изглед, удобен и издржлив. Нова лента за замена, 26мм лесен спортот за силиконски ремени за Garmin Fenix ​​5x Plus, Fenix ​​5x, Fenix ​​3, Fenix ​​3 HR Smart Watch. Силиконскиот ремен има безбедносен затворач што го спречува да се лизне и е лесен за инсталирање, не се потребни дополнителни завртки.

Параметри на производот

Слична стока