.

.

Комплет За Тестирање На Хидрометар за јаворов Сируп, Комплет За Густина На Јаворов Сируп, Ја Мери Содржината На Шеќер Во Сирупот, Комплет За Јаворов Сируп Од Нерѓос?

Комплет За Тестирање На Хидрометар за јаворов Сируп, Комплет За Густина На Јаворов Сируп, Ја Мери Содржината На Шеќер Во Сирупот,

DEN 1536.00

Пристапност
Залиха

Комплетна Опрема За Правење Сируп : точниот хидрометар на јаворов сируп и чашата за тестирање се најефикасните алатки за прецизно мерење на густината на сирупот Нашиот комплет за јаворов сируп вклучува хидрометар за јаворов сируп и чаша за тестирање од нерѓосувачки челик и четка за лесно чистење на чашата за тестирање. Еден сет на опрема за снабдување со јаворов сируп ви овозможува совршено да одговарате на прецизната густина на сирупот. Хидрометар со висока Точност : Нашиот хидрометар е специјално изграден за правење јаворов сируп. Мерења : 10,25 инчи високи и 0,75 инчи широк. Вклучува скали Баум и БРИКС, со големи, лесни за читање броеви. Користете нетоксични метали и инженерско задебелено стакло за зголемена отпорност на кршење. Високопрецизните хидрометри ви помагаат да добиете висококвалитетен јаворов сируп. Издржлива Чаша За Тестирање : оваа чаша за тестирање е изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик за храна за употреба со Хидрометар за Сируп. Совршен додаток на вашиот комплет за правење јаворов сируп. ГОЛЕМИНА : 8 инчи висок и 1 инч во дијаметар. Чашата За Тестирање има рачка за прстен за да ги одржува вашите раце безбедни кога користите топол сируп. Отпорен на висока Температура И Еднократно : и хидрометарот и чашата за тестирање имаат својства отпорни на висока температура и можат да издржат повторено потопување во варен сируп.

Параметри на производот

Слична стока