.

.

Кристална Гума За Коса,Магична Алатка За Отстранување На Влакна За Повеќекратна Употреба Безболна Алатка За Отстранување На Влакна, Гума За Коса За Мазен Ефект На ?

Кристална Гума За Коса,Магична Алатка За Отстранување На Влакна За Повеќекратна Употреба Безболна Алатка За Отстранување На Влакна,

DEN 211.20

Пристапност
Залиха

коса расер Оригинален Дизајн : можете лесно да ги отстраните несаканите влакна на телото без бричење и во исто време да се осигурате дека вашата кожа е мазна и мека како после лупење. уникатен дизајн : со најновата технологија за нано стакло, мртвите клетки на кожата и вашата коса нежно се отстрануваат слој по слој, совршени за површината на нозете (абразија на микро кутикулите). Ова го минимизира ризикот од раст и ја намалува стапката на повторен раст! Се што треба да направите е да ја лизнете преку кожата со кружни движења. Ова ретко трае подолго од 5 минути. делови за коса за жени епилатор слин отстранувач на влакна женски отстранувач на влакна, отстранувач на влакна жена обликувач на веѓи средство за отстранување на влакна брз отстранувач на отстранувач на кожата отстранувач на шминка торбичка за отстранување на влакна машко женско отстранување на влакна отстранување на влакна за лице бар за отстранување на влакна епилатор за жени бричење за нозе отстранување на влакна електролиза трајно отстранување на влакна отстранување на влакна на пазувите полесно про бричење за женска алатка за избор на коса. пренослив епилатор депилатор за отстранување на влакна за жени епилатор за отстранување на влакна за лице отстранување на влакна машки и женски епилатор отстранување на влакна за жени постојан епилатор за отстранување на влакна на лицето за мажи и жени, апарати за отстранување на влакна производи за отстранување на влакна за жени бричење без жилет лице за жени отстранувач на влакна мал цистален брич за отстранување на влакна за жени уреди за отстранување на влакна лесно и бричење за коса за жени нозе и рацеavи бричење женска бричење коса отстранувач, отстранување на влакна за бричење на нозете за мажи жени отстранувач на влакна 2 ексфолијација на влакна во препоните епилатор за отстранување на влакна жени-стакло епилатор за отстранување на кожата отстранувач на гуми за бришење на влакна сино согорување отстранување на влакна.

Параметри на производот

Слична стока