.

.

100 ПАРЧИЊА Рефлектирачки Налепници За Раб На Тркалото На Автомобилот, Лента За Предупредување За Ноќна Безбедност, Лента За Налепници за автомобил, Мотоцикл, Велос?

100 ПАРЧИЊА Рефлектирачки Налепници За Раб На Тркалото На Автомобилот, Лента За Предупредување За Ноќна Безбедност, Лента За Налепници

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Висок материјал - нашите рефлектирачки налепници на тркалата се изработени од висококвалитетни водоотпорни материјали, со силна адхезија, не се лесни за бледнеење и паѓање и се издржливиОтпорност на абење,отпорност на гребење,цврстина и еластичност се подобри. Пакетот Вклучува-ќе добиете 100 парчиња рефлектирачки налепници за автомобилски тркала, вклучете 5 бои, секоја боја 20 парчиња.големината на рефлектирачката налепница е 0, 28х3, 5ин. 5 бои што ќе ги изберете можете да одговарате на вашиот автомобил со вашата омилена боја и САМИ да направите свој автомобил за да изгледа поразлично. Широка примена-рефлектирачките налепници на тркалата се погодни за тркалата на велосипеди , автомобили и мотоцикли. Безбедносно Возење-Користете рефлектирачки налепници направете го вашиот диск побезбеден, светлината што ја рефлектираат рефлектирачките ленти го прават побезбедно возењето во текот на ноќта, дождлив, ден на магла.

Параметри на производот

Color:
Green,Red,Blue,White and Colorful Package Content
Слична стока