.

.

Дизајн на конус на KADS AB 4MM 12 Совети за уметност на нокти во боја Сјајни Совети + 5 парчиња/Постави 2 начини на мермер за сликање на пенкало + нокти за нокти за алатка за ?

Дизајн на конус на KADS AB 4MM 12 Совети за уметност на нокти во боја Сјајни Совети + 5 парчиња/Постави 2 начини на мермер за сликање

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

Состојба : сосема ново Можете да создадете убави и специјални дизајни за нокти со овие резерви на нокти и материјали за уметност. Овие rhinestones можат да се нанесат со горниот слој или лепак. Професионалниот дизајн на четки за четки за нокти, сликарство и пенкало за точки се одлични за мешање, странично оптеретување и влегување во тесни области. Nail Nipper погоден за подигање, клипинг за декорација или нокти Арт Рингестонс. Состојба : сосема ново. Можете да создадете убави и специјални дизајни за нокти со овие резерви на нокти и материјали за уметност. Овие rhinestones можат да се нанесат со горниот слој или лепак. Професионалниот дизајн на четки за четки за нокти, сликарство и пенкало за точки се одлични за мешање, странично оптеретување и влегување во тесни области. Nail Nipper погоден за подигање, клипинг за декорација или нокти Арт Рингестонс. Содржина на пакетот : 1 тркало 4мм конус 12 бои Совети за нокти Rhinestones со тркало 1 парчиња црна нокти акрилна гел палета Nipper l 5pcs/Постави 2 начини на мермер за сликање на пенкало за сликање.

Параметри на производот

Слична стока