.

.

20 парчиња, кука за конекција за нова закачалка, решетката за заштеда на простор што се гледа на ТВ, закачалката за каскада облека може да создаде до 3,5 пати повеќе пр?

20 парчиња, кука за конекција за нова закачалка, решетката за заштеда на простор што се гледа на ТВ, закачалката за каскада облека

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Подобрување на користењето на плакарот : Подобрете го користењето на вашиот простор за плакари со овие 20 нови и иновативни куки за закачалки Овие стандардни закачалки можат да го трансформираат вашиот преполн плакар во организиран и функционален простор, овозможувајќи ви лесно да го пронајдете она што ви треба кога ви треба. Сигурен материјал-направен од висококвалитетен PP материјал, овие проширувачи на закачалка не се само еколошки, туку и без мирис и лесен. Може да му верувате на безбедноста и сигурноста на Hanger Extender во организирање на вашата облека и додатоци.Не-триаголен заштеда на простор за заштеда. Погодно за сите видови на закачалки : Црните куки имаат универзален дизајн кој е компатибилен со сите видови на закачалки, закачалки за заштеда на простор Уникатниот дизајн во форма на мачки ви овозможува да ги решите едни на други, создавајќи повеќе простор во вашиот плакар. Плус, со капацитет на тежина до 50 килограми, не мора да се грижите за тоа да кршат или да се свиткуваат под тешки товари. Уникатен дизајн : Овие разноврсни куки имаат лизгачки дизајн кој ви овозможува да организирате сè, од кошули и јакни до капи и врски. Без разлика дали се подготвувате за работа или избирате облека за ноќна ноќ, овие куки за конектор за закачалки ви овозможуваат да пристапите до облеката и додатоците без да копате преку неорганизиран куп. Мултифункционална употреба : Вклучете ја оваа закачалка за каскадна облека во рутината на вашата организација за плакари и видете ја разликата што можат да ја направат. Поминаа деновите на борба да ја пронајдете вашата омилена кошула или вратоврска, со овие куки, можете да ја насочите вашата гардероба и да заштедите време секој ден. Ако вашиот плакар е тесен и преполн, време е да се надополниме на нашите куки за заштеда на простор! Овие нови и иновативни куки се исти што сте ги виделе на ТВ, а Space Space Spacer ќе ви помогне да го зголемите просторот во вашата гардероба.

Параметри на производот

Слична стока