.

.

Сечење кромид, Нож За Сечење Кромид Од Нерѓосувачки Челик, Машина За Сечење Домати,Кујнски Додаток,Хеликоптер За Зеленчук И Овошје,Секач За Месо Домат Од Компир Од ?

Сечење кромид, Нож За Сечење Кромид Од Нерѓосувачки Челик, Машина За Сечење Домати,Кујнски Додаток,Хеликоптер За Зеленчук И Овошје,Секач За Месо

DEN 160.00

Пристапност
Залиха

①Лесен За Употреба Овој кромид не само што може да ја стабилизира храната, туку и да се исече рамномерно, за да можеме лесно да ја зграпчиме храната за јадење Не грижете се за повредата предизвикана од сечење на прстот. Тоа е погодно и брзо. €Одлични Материјали●Изработен од нерѓосувачки челик 304, лесен е за чистење, совршен за здравје. Поради висококвалитетните материјали од нерѓосувачки челик за храна,тој е издржлив и не е лесен за ' рѓа или криење нечистотија. ●Кујна Душа●држачот за кромид заштедува многу време за сечење или сечкање кромид.Сечењето кромид може да се користи за фиксирање на кромид, домати, варена храна, дупки од риба или месо, удобни и безгрижни. €Designономски Дизајн ● дизајнот На Рачката Против лизгање ја прави рачката Од нерѓосувачки челик поудобна за grip.It одговара на големината на рацете на повеќето луѓе. `+Посветеност На клиентите Ако наидете на какви било проблеми, можете да не контактирате со копчето за контакт за да ни испратите е-пошта.

Параметри на производот

Слична стока