.

.

2500 Вртежи во МИНУТА Тип На Затворач Пневматски Тампон За Гуми За Закрпи За Автомобилски Гуми Алатки За Гуми За Гуми За Мелење Полирач За Гуми Машина За Полирање Гум?

2500 Вртежи во МИНУТА Тип На Затворач Пневматски Тампон За Гуми За Закрпи За Автомобилски Гуми Алатки За Гуми За Гуми За Мелење Полирач За

DEN 1449.60

Пристапност
Залиха

100% сосема нов и висок квалитет Апликација : може да се користи за мелење и полирање на површината на гумата, гумени производи, хардверска технологија, камен и други материјали. Компримиран воздух за енергија, заштеда на енергија и заштита на животната средина. Карактеристики мала брзина и силен вртежен момент, погоден за длабока обработка. Цревото за воздух + брз конектор, може да ја смени операционата станица во секое време, без ограничување на работната позиција. Спецификација : машина за полирање На Автомобилски гуми пневматска Брзина : 2500 Вртежи Во МИНУТА Дијаметар на тркалото за мелење : 54,5 мм спецификација на Чак : големина на чак од типот на затворач : Шестоаголник 11мм Дијаметар : 39мм/1,5 Во влезната порта : 1/4 Инчно црево за Воздух должина : 420мм Тежина : Прибл.2 мл пакет листа : 1 Х Алатка За Поправка На Гуми Забелешка : ве Молиме имајте предвид Дека Американскиот спој ќе биде различен, ве молиме потврдете ја компатибилноста пред да нарачате.

Параметри на производот

Automobile tire polishing machine pneumatic :
Speed:
2500 RPM
Diameter of grinding wheel:
54.5mm
Chuck specification:
clasp type
Chuck size:
hex shank11mm
Diameter:
39mm/1.5in
Inlet port:
1/4 inch
Air hose length:
420mm
Weight:
Approx.1280g/45.2oz
  :
Package list:
1 x Tire Repair Tool:
Note:
Please note that American joint will be different, please confirm compatibility before ordering. :
Слична стока