.

.

Jkapagzy 7Pcs Автомобил Авто НАИЗМЕНИЧНА Струја Линија Алатка За Исклучување Постави Линија За Гориво Алатка За Брзо Отстранување Линија За Гориво Аголно Исклучување А?

Jkapagzy 7Pcs Автомобил Авто НАИЗМЕНИЧНА Струја Линија Алатка За Исклучување Постави Линија За Гориво Алатка За Брзо Отстранување

DEN 1289.60

Пристапност
Залиха

Дизајн●Едноставна работа со една рака со лесно разбирање на крајот и уникатен офсет дизајн за пристап до тешко достапни ограничени или попречени области; Ослободете го механизмот за заклучување на линијата за гориво со слушање на малото "кликнување" толку лесно за употреба ●Едноставна Работа●Изработен од тврда пластика, се спротивставува на горивата и растворувачите, издржлив и лесен. Компактна големина, лесна за држење и добивање на тешко достапни линии. Ставете го засекот на алатот наспроти линијата и отворете ја стегачот со едно притискање. Потоа можете да ја внесете линијата во алатката и да се исклучите. ●Различни Големини за мути-употреба ● комплетот Алатки за Отстранување На Далноводот содржи 7 видови на големина на отворање : 1/4 инчи, 5/16 инчи, 3/8 инчи, 1/2 инчи, 5/8 инчи, 3/4 инчи, 7/8 инчи. €Fitment овој Комплет За Брзо Исклучување На Линијата За Ладилник за Масло погоден за повеќето возила, со автоматски далноводи се во опсег на големини. На пример, Овој Комплет За Алатки За Отстранување На Наизменична СТРУЈА се замена за Крајслер Гм и Мазда. ●Вклучени се разноврсност 7 големини, а за тешко достапни области, можете да ги користите и овие различни аголни алатки за пристап до работата. На пример, можете едноставно да го користите Овој Комплет За Брзо Исклучување На Линијата за да отстраните некои фитинзи, како што се линии за гориво, линии за ладење на климатизацијата, линии за грејач итн. 7 парчиња/Поставете Ја Линијата За ИСКЛУЧУВАЊЕ На Наизменична СТРУЈА На Автомобилот Алатки За Отстранување На Линијата За Гориво Замена Нов Опис : Тип На Ставка : 7 парчиња Наизменична СТРУЈА Аголен Сет На Алатки За Исклучување Лесно ги исклучува линиите за климатизација и линиите за брзо поврзување на горивото.

Параметри на производот

Material:
Plastic
Size:
Approx. 5/16inch, 3/8inch, 1/2inch, 5/8inch, 3/4inch, 7/8inch, 1/4inch
The package includes:
7pcs * Fuel Line Angled Disconnect Tool:
NOTE:
The actual color and shape of the item may look slightly different from the images due to technical improvement and manufacturing variation or the color difference of the computer screen. :
Слична стока