.

.

Заштитно Куќиште Компатибилно Со Самсунг Галакси С10 Паричник Случај Вкрстено Тело Кожен Ремен За Рака, Држач За Удари,Држач За Картички, Прилагодлив Отстранлив Ре?

Заштитно Куќиште Компатибилно Со Самсунг Галакси С10 Паричник Случај Вкрстено Тело Кожен Ремен За Рака, Држач За Удари,Држач За Картички,

DEN 300.48

Пристапност
Залиха

Прилагодлив Отстранлив Ремен За Рамо Компатибилен Со Куќиштето На Паричникот Samsung Galaxy S10 crossbody кожна кутија за Рака Случај на штанд : држачот за удар поддржува вертикални хоризонтални позиции, помагајќи ви да го најдете најудобниот агол Компатибилен со читање или гледање. Четворица дојденци зајакнати и зајакнати, силна отпорност На удар Ефикасно го штитат мобилниот телефон од оштетување. Предна и задна заштита, прецизна положба на дупката, секој детал е интимен. Дизајнот на работ издржува капки, испакнатини и удари кои можат да ги заштитат камерите и екранот,не грижете се дали ќе го оштетите или паднете телефонот. Прилагодлив Отстранлив Ремен За Рамо Компатибилен Со Куќиштето На Паричникот Samsung Galaxy S10 crossbody кожна кутија за Рака. Случај на штанд : држачот за удар поддржува вертикални хоризонтални позиции, помагајќи ви да го најдете најудобниот агол Компатибилен со читање или гледање. Четворица дојденци зајакнати и зајакнати, силна отпорност На удар Ефикасно го штитат мобилниот телефон од оштетување. Предна и задна заштита, прецизна положба на дупката, секој детал е интимен. Дизајнот на работ издржува капки, испакнатини и удари кои можат да ги заштитат камерите и екранот,не грижете се дали ќе го оштетите или паднете телефонот. Карактеристика : Стилскиот дизајн На куќиштето На телефонот Samsung Galaxy S10 може да одговара на секоја облека што ја носите.

Параметри на производот

Слична стока