.

.

Лепички ленти за приватност на екранот и јазичиња за монтирање на слајдови за монитор за лаптоп компјутер, табулатори за монтирање на екранот за приватност *2, лент?

Лепички ленти за приватност на екранот и јазичиња за монтирање на слајдови за монитор за лаптоп компјутер, табулатори за монтирање на

DEN 942.40

Пристапност
Залиха

Слајд на екранот за приватност на екранот за приватност *2 Користењето на табулаторите за монтирање на слајдот е идеално за монитори со подигнати рамки на екранот. Транспарентен акрилен материјал, убав и издржлив. Листа за лепило за приватност на екранот *2. Може да го користите дали вашиот екран има зголемени рамки. Нано силиконски материјал, раскинете без да оставите траги. Мал, но силен лепак. Платно за чистење на нанофибер *1. висок материјал за квалитет, мек, многу добар за чистење на екрани на електронски уреди. Комплет за чистење на екран *2. Одлична вредност поставена со сите најважни работи за да го одржите вашиот екран чист. Производот е произведен од компанијата PESLV, а се совпаѓа со екранот за приватност на компјутерскиот монитор и екранот за приватност на лаптопот на продавницата PESLV. Во исто време, може совршено да одговара на истиот вид на производи за заштита на екранот за приватност на други брендови.

Параметри на производот

Слична стока