.

.

ГОТОП Бричење Сад, Нерѓосувачки Челик Метал Бричење Сапун Чаша Чаша Бричење Брич Чистење Пена Алатка Бричење Чаша Пена Сад За Бричење Човек Бричење Продавница При?

ГОТОП Бричење Сад, Нерѓосувачки Челик Метал Бричење Сапун Чаша Чаша Бричење Брич Чистење Пена Алатка Бричење Чаша Пена Сад За Бричење

DEN 1516.80

Пристапност
Залиха

Погоден за : добар партнер за бричење, совршено користен за чување крем за бричење, сапун или четка, корисен за чистење на брадата Издржлив За Употреба : Изработен од нерѓосувачки челик, кој е цврст и еколошки, отпорен на корозија и издржлив за подолга употреба. Исклучителна Изработка : изгледот е многу елегантен и стилски, што може да ви даде добро расположение кога ја бричите брадата. Опсег На Примена : Погоден За оние кои се навикнати на традиционалната форма на бричење, можете да го купите за секојдневна употреба или како подарок за машки пријатели. Удобен За Употреба : Лесен за чистење и рачката ви дава поголема погодност за употреба. Опис : овој сад за бричење е добар партнер за бричење, совршено користен за инсталирање крем за бричење, сапун или четка, корисен за чистење на брадата. Изработен е од нерѓосувачки челик, кој е цврст и еколошки, отпорен на корозија и издржлив за подолга употреба. Изгледот е многу елегантен и стилски, што може да ви даде добро расположение кога ја бричите брадата. Лесен е за чистење и удобен за употреба. Можете да го купите за секојдневна употреба или како подарок за машки пријатели.

Параметри на производот

Слична стока