.

.

Fdit 600d Оксфордска Ткаенина, 2 парчиња Торба За Шиење Со Висок Капацитет Отпорна На Прашина За Дома За Торба За Складирање На Сарафани За Корпа За Перење Алишта За Учи?

Fdit 600d Оксфордска Ткаенина, 2 парчиња Торба За Шиење Со Висок Капацитет Отпорна На Прашина За Дома За Торба За Складирање На Сарафани

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

На горниот дел од торбата за складирање има ремен за раце, што е погодно за носење кога излегувате и можете да го закачите кога не го користите за да заштедите простор Торбата за складирање има својства отпорни на прашина и може да се користи и како дневна торба за складирање или корпа за перење. Покрај големата торба за складирање, оваа торба има и повеќе мали прегради за чување игли или ножици. Торбата за складирање е цилиндрична, а широкиот отвор на горниот дел е погоден за поставување топчиња од предиво и други предмети. Изработен ОД 600д материјал од ткаенина од оксфорд, тој е мек на допир, со водоотпорни перформанси, не е лесен за стареење и многу издржлив. Торбата за складирање е цилиндрична, а широкиот отвор на горниот дел е погоден за поставување топчиња од предиво и други предмети. Покрај големата торба за складирање, оваа торба има и повеќе мали прегради за чување игли или ножици. На горниот дел од торбата за складирање има ремен за раце, што е погодно за носење кога излегувате и можете да го закачите кога не го користите за да заштедите простор.

Параметри на производот

Item Type:
Storage Bag
Material:
600D Oxford Cloth
Uses:
Household, storage
Application Scope:
Most people of the right age
Large Bag Size:
Approx. 28 x 32cm / 11 x 12.6in
Small Bag Size:
Approx. 14.5 x 14cm / 5.7 x 5.5in
Package List:
1 x Large Storage Bag:
1 x Small Storage Bag :
Слична стока